Uwielbiam kuchnię pięciu przemian , dlatego znajdziecie u mnie bardzo duże zastosowanie przypraw. Zainteresowane tematem odsyłam do ksi±żek po prawej stronie
Blog > Komentarze do wpisu

Pasta z makreli wędzonej i twarogu

Składniki :

  • 1 duża makrela ok 180 g
  • 1 malutka cebula
  • 3 ogorki  korniszone
  • 3 łyżki twarogu
  • 2 łyżki  koncentratu pomidorowego
  • pieprz
  • kolendra mielona

Wykonanie:

  1. Rybę obedrzeć  ze skóry i  o¶ci
  2. Cebulę drobno pokroić
  3. Ogórki drobno pokroic
  4. Wrzucić wszystko do miski
  5. Dodać twaróg , koncentrat pomidorowy oraz przyprawy
  6. Zmiksować blenderem
  7. Można podawać np ze szczypiorkiem
  8. Smacznego 

wtorek, 15 stycznia 2013, calineczkazbajkii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Polecane wpisy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Top Blogi